Tips voor het installeren van vloerverwarming

Tips voor het installeren van vloerverwarming

Vloerverwarming is een geweldige manier om uw huis in de winter te verwarmen. De warmte circuleert via leidingcircuits door de vloer en wordt geregeld om een constante temperatuur van 25 graden of iets hoger te houden. Dit is een prima oplossing als je in een koud klimaat leeft waar de temperatuur in de winter daalt. Om de voordelen van vloerverwarming te maximaliseren, moet u er echter voor zorgen dat het systeem correct wordt geïnstalleerd.

vloerverwarming

Zorg er bij het installeren van vloerverwarming voor dat u het programma twee uur voordat u het nodig heeft instelt steenwijk snel. U kunt bijvoorbeeld instellen dat het eerste programma om 5 uur 's ochtends wordt ingeschakeld met een comforttemperatuur van 22┬░C. Het tweede programma zou worden ingesteld op een tijdstip waarop u voor de dag vertrekt en het derde programma zou worden ingeschakeld wanneer u terugkeert van uw werk. Door deze richtlijnen te volgen, kunt u veel geld besparen op uw energierekening.

Nadat je het type vloerverwarming hebt gekozen, moet je beslissen of je een systeem op waterbasis of een elektrisch systeem wilt. Beide opties worden sterk aanbevolen. Beide zijn erg handig. In tegenstelling tot traditionele radiatoren is vloerverwarming niet aangesloten op een cv-installatie en moet deze altijd aan staan. De verwarming gaat pas aan of uit als u klaar bent om hem te gebruiken, dus zorg ervoor dat u de juiste kiest voor uw huis.

Klik hier: RADIUS Vloerverwarming