Tips voor het selecteren van het beste barbecuevlees

Tips voor het selecteren van het beste barbecuevlees

Als je op zoek bent naar lekker smakende BBQ-vleesrecepten, is er geen vervanging om het thuis te koken. Er gaat niets boven de smaak van ossenhaas, of rosbiefuiteinden, getrokken van de grill. Maar waar haal je lekker barbecuevlees vandaan? De meeste mensen hebben niet de tijd of expertise om zich in de wereld van het grillen van vlees thuis te wagen, en er zijn enkele alternatieven die u kunnen helpen bij het maken van fantastisch smakende barbecuerecepten.

bbq vlees

Als je lekker barbecuevlees wilt, ga dan naar een lokale vleesmarkt of slager. Sommige van de grotere supermarkten hebben zelfs goede bbq-vleesslagerijen, net als sommige restaurantketens exclusief bbq vlees. Praat met de vleesmanager over hun BBQ-ribben. Omdat jongere dieren zachter vlees zullen produceren, wilt u jonge sneden. Een goede bbq-vleeswinkel of -slager moet u kunnen helpen bij het vinden van bbq-ribben en briskets die de zijkant weg hebben gehad (niet te vet of te mager), op verschillende manieren zijn bereid (smoren, bakken, braden) of zelfs uitgebeend of puntig.

Als je steaks grilt, kun je niet fout gaan met een bbq-rub. Veel van deze rubs bevatten slechts een beetje marinade (of een combinatie van marinades en kruiden) om het vlees smaak te geven, en meer smaak, afhankelijk van je smaakpapillen. Gebruik je fantasie om je eigen bbq-vleeswrijven te maken. Combineer knoflook, zwarte peper, chilipoeder, ui in poedervorm, oregano, komijn, zout, zwarte peper, paprika en ahornsiroop in een kom. Mix tot alles goed gemengd is. Gebruik dit als marinade of saus voor al uw gegrild vlees.

Klik hier voor meer informatie: CoolToMeatYou.nl