Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint?

Als SharePoint nieuw voor u is, is het een goed idee om te beginnen met het lezen van enkele basisartikelen hierover. SharePoint heeft veel voordelen ten opzichte van andere samenwerkingssoftware voor ondernemingen, en het zal uw team efficiƫnter maken. Het maakt het gemakkelijker om documenten te delen en eraan samen te werken, en elk lid van uw team heeft toegang tot dezelfde versie. Het elimineert ook veel interne e-mails en vervelende handmatige taken. Als u niet zeker weet of SharePoint geschikt voor u is, zijn hier enkele dingen die u moet weten.

Met Microsoft SharePoint kunt u uw bestanden op een centrale locatie beheren en ordenen nuttige informatie op deze site. Je hebt er toegang toe vanaf elk apparaat, inclusief smartphones en tablets. U kunt tegelijkertijd aan hetzelfde document werken en u kunt indien nodig terugkeren naar een eerdere versie. Het stelt u ook in staat om taken toe te wijzen aan teamleden en individuele leden. Op deze manier kunt u controleren welke taken worden voltooid en de afhankelijkheden daartussen identificeren. Een ander kenmerk van SharePoint is de gedeelde agenda en het notitieblok.

Wanneer u SharePoint implementeert, moet u verbinding maken met externe gegevensbronnen en complexe toepassingen binnen SharePoint aan de oppervlakte brengen. U kunt dit doen door SharePoint-groepen te maken. Active Directory-beheerders kunnen deze groepen maken; ze bestaan meestal al. Geef nooit rechtstreeks toestemming aan individuele gebruikers. U kunt ook aangepaste gebruikersaccounts instellen met machtigingen die specifiek zijn voor een bepaalde site of toepassing. Het is belangrijk om te onthouden dat u nooit toestemming mag geven aan een individuele gebruiker.

Zoek meer informatie op: Sharepoint modules