Winmau Blade 6 Triple Core Dartbord Review

Winmau Blade 6 Triple Core Dartbord Review

Het Winmau Blade 6 Triple Core Dartboard is het nieuwste technologisch geavanceerde dartbord op de markt. Het resultaat van meer dan 30 jaar technische innovatie, dit revolutionaire bord biedt een optimale vezeldichtheid en maximale score. Het unieke ontwerp zal zeker indruk maken. U zult merken dat u jarenlang plezier zult beleven aan het spelen met dit geavanceerde bord. Laten we eens kijken naar enkele van zijn functies .

blade 6 triple core dartbord

De Blade 6 Triple Core biedt drie verschillende kernen – de binnenkern is dunner en biedt minder weerstand tegen de vlucht van de dart. De buitenste kern is 25% dikker voor meer afbuiging en meer retentie van de darts. De buitenste roos is gemaakt van koolstofvezelhars, wat zorgt voor een lange levensduur van het board. Als je een serieuze darter bent, is de Triple-Core een uitstekende keuze.

Het Blade 6 Triple Core dartbord is het meest geavanceerde dartbord dat er is. De Blade-technologie buigt de bal naar binnen, waardoor de score toeneemt. Het unieke webdesign zorgt voor maximale doorbuiging en maximale vezeldichtheid. Het gepatenteerde Sixth Generation Blade-ontwerp en de gepatenteerde Density Control-technologie helpen het om een optimale vezeldichtheid te bereiken voor een optimale score. Het heeft een derde hoge compressielaag gemaakt van met koolstofvezel versterkte sisal, waardoor het een gladder oppervlak heeft.

Meer weten? Klik dan hier: https://dartshopleiden.nl/