Desinfectie handdispenser en handsfree handwas

Welke vragen over desinfectie-dispenser voor handenreiniging moet ik stellen voordat ik er een koop?

Er zijn veel vragen over de veiligheid van handen wassen, vervuiling van oppervlakken en de bijbehorende kosten. We weten dat handen vaak het eerste contact met voedsel zijn en dus kan besmetting door bacteriën en virussen hoog op de agenda staan bij het bereiden van een maaltijd. Houd bij het handenwassen echter rekening met wat met uw handen in aanraking komt.

De vragen die u moet stellen over een dispenser voor desinfectie van handen zijn:

Op welke soorten oppervlakken kan een desinfecterende handbak worden gebruikt? De meeste ontsmettingsproducten die beschikbaar zijn voor het wassen van de handen, zijn contactvrij en dus vrij van verontreinigingen. Metrostations blijken echter oppervlakteverontreiniging te hebben, vooral bij het schoonmaken onder de treinen. Er moet rekening worden gehouden met de fabricagekwaliteit van dergelijke stations, evenals met de onderhoudsgeschiedenis van het desinfecterende ontsmettingsproduct dat op de stationsvloer wordt gebruikt.

Welke faciliteiten biedt een dispenser voor desinfectie van handen? De dispenser moet een steriel oppervlak hebben. Het handdesinfecterend middel moet voor gebruik worden verdund en vervolgens op het oppervlak van het apparaat worden aangebracht. Dit moet worden gedaan volgens de instructies op de verpakking. Het is mogelijk dat er resten van een handdesinfecterend middel achterblijven, en daarom is het raadzaam om de container voor handdesinfectie na het aanbrengen te spoelen.

Is er een geur van ontsmettingsmiddel? Nee, er is geen geur verbonden aan een handdesinfecterend middel van Metro Railway van goede kwaliteit. In feite zullen de meeste mensen niet eens merken dat het er is. Wat ze kunnen opmerken, is een verandering in de kleur van hun handen naarmate de effecten van het ontsmettingsmiddel afnemen. Sommige gebruikers hebben een licht prikkelend gevoel in hun handen gemeld na een paar keer gebruik van de desinfectiepaal, maar dit kan verdwijnen.

Metro-railsystemen moeten hun stations desinfecteren en de verspreiding van bacteriën en ziektekiemen voorkomen. Stations die geen toegang hebben tot handbakken voor desinfectie lopen het risico om infecties op te lopen door mensen die een besmette gootsteen in het station aanraken. Daarom is preventie de meest effectieve manier om het risico van verspreiding van infecties door aanraking te verminderen. Door de handen schoon te houden en verspreiding van ziektekiemen te voorkomen, kan het Metro Rail-systeem de jaarlijkse kosten voor gezondheidszorg met miljoenen dollars verminderen. Om deze reden nemen veel steden en gemeenten nu handontsmettingsapparaten op in openbare toiletten.

Desinfecterende handenwasapparaten zijn zeer effectief gebleken om de verspreiding van infecties en bacteriën te helpen beheersen. In feite zijn deze twee producten, wanneer ze worden gebruikt in combinatie met handdesinfecterend middel, zelfs nog effectiever gebleken. Daarom zou u moeten investeren in hygiëne en preventie van handen door een ontsmettingsmiddel en een handsfree handwasapparaat aan te schaffen. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt.

 

 

Op deze website meer informatie: cleanproduct.nl